aeche.edu e acum Tridia

Ne-am decis să trecem la nivelul următor atât prin imaginea noastră cât și prin serviciile pe care le oferim.

Pasiunea mea față de 3ds max și faptul că am acumulat peste 16 ani de experiență m-a determinat să înființez o firmă pentru cursuri de 3ds Max în Timișoara, cu dorința de a oferi informații de calitate și de a îi ajuta pe alții să învețe într-un mod corect și bine structurat, pentru a nu mai pierde timp cu tot felul de tutoriale.

Ne-am decis să trecem la nivelul următor atât prin imaginea noastră cât și prin serviciile pe care le oferim. Din acest motiv aeche.edu devine acum Tridia.

Am  simplificat și procedura de înscriere și plată care acum se vor face complet online.

O nouă structură a cursurilor

Am restructurat cursurile care acum au un accent mult mai puternic pe partea practică.

De acum cursurile noastre vor fi împărțite în 3 categorii: Începător, Intermediar, Avansat și vor fi axate pe arhitectură și pe game design.

La fiecare Modul, cursantul va realiza un proiect cap coadă și va trece prin toate etapele lui astfel încât la finalizarea modulului cursantul să aibă prima lucrare pentru portofoliu. Fiecare cursant va face ceva diferit astfel încât să ne asigurăm că vom trece prin cât mai multe probleme posibile și vom învăța cum să le rezolvăm.

Modulul Începători

Se adresează persoanelor care vor să se inițieze în domeniul 3D și acoperă câte puțin din fiecare tehnică, care poate fi folosită în 3ds Max.

Modulul Intermediar

Se adresează persoanelor care au făcut Modulul Începător sau celor care au cel puțin 100 de ore de experiență cu 3ds Max și va acoperi o gamă largă de tehnici astfel încât cursantul să poată lucra de sine stătător.

Modulul Avansat

Se adresează persoanelor care au deja o experiență considerabilă în 3D și vor să continue explorarea la un nivel mai avansat pentru a-și ascuții uneltele.

Locație nouă

Am ales o locație foarte potrivită pentru cursuri alături de partenerii noștri de la FOR și Faber.

Vă așteptăm să ne vizitați site-ul și să ne apreciați noua pagină de Facebook

alte articole

înapoi la blog