Cursurile Tridia

Am gândit cursurile pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele: fie că vrei să începi sau să progresezi o carieră specializată în grafica 3D sau vrei doar să creezi randări 3D ale proiectelor tale de design interior sau arhitectură, avem un curs pentru tine.

Ce ne face speciali:

fără "bla bla"

Pentru că Viața E scurtă

Am gândit o programă minimalistă. După care am pus-o la cură de slăbire. A rămas doar ce e cu adevărat valoros 🥇 pentru tine.

muuuultă practică

Pentru ca ea îi omoară... Pe nepregătiți

Jumătate din timp aplicăm ceea ce s-a predat. Împreună. Cu întrebări, lămuriri, și multe momente de "ahaaaa!". 💡

atenție individuală

Pssst.... De asta te chemăm la Sală

Suntem aici pentru tine, cu îndrumare, răspunsuri, dar mai ales întrebări pe care nu ți le-ai pus încă. 😋

Ce spun cursanții

Andreea Natalia Arvatu Iovanel

Andreea Natalia Arvatu Iovanel

Interior Designer/Owner at AINA DOMUS Interior

”Am finalizat cursul de incepatori acum vreo doua saptamani si sunt foarte incantata de tot ce am invatat la curs. A fost cea mai smart alegere pe care am facut-o. In ceea ce priveste programa cursului o sa fiti intampinati de multe informatii dar acestea sunt structurate foarte clar. Daca chiar este nevoie acestea le puteti revizualiza in timpul liber. Alex ne-a pus la dispozitie informatiile necesare pentru intelegerea programului dar un pas foarte important care depinde doar de noi este practica in afara cursului. Cum de altfel o sa va spuna si Alex probabil. Sa va faceti timp sa exersati ceea ce este prezentat si explicat la curs. Eu consider ca la finalul acestui curs oricine ar trebui sa aiba o intelegere solida a programului, sa se descurce cu el si sa realizeze randari sau mici animatii. Bineinteles ca trebuie sa facem diferenta ca este un curs de incepatori si programul are mult mai multe substraturi si optiuni care se pot aprofunda la cursurile de avansati. Mai am doar un mic secret pentru voi: lui Alex ii plac intrebarile. Asa ca, studiu intens dupa fiecare curs si lista de intrebari sa o aveti pregatita😁 Si nu in ultimul rand, Sandra apreciem si super buna organizare a cursului. Ajutorul cand a fost nevoie si atentia ta la detalii😊 La cat mai multi cursanti la fel de faini ca voi sa aveti!„

Cristi Lemeni

Cristi Lemeni

Programator

”Am participat la cursul de 3ds pentru începători si pot spune ca sunt foarte mulțumit atât de trainer cat si de materia învățată. Recomand oricui care este interesat de 3D.„

Georgeana Buran

Georgeana Buran

Arhitect

“Programa de curs este bine structurată. Mi-a placut faptul ca s-a pus accentul pe practică. Partea teoretică a fost ușor de urmărit și fără informații redundante. La finalul fiecarei ședinte am primit cursul în format electronic (foarte util când exersezi de acasă). Predarea este interactivă, iar Alex are un răspuns pentru fiecare întrebare.”

Christina Blaga

Christina Blaga

Designer de Interior, West Concept

“Am parcurs toate modulele oferite. M-au ajutat extrem de mult sa-mi formez o gandire logica in modelare, texturare si randare. Mi s-au pus niste baze extrem de bune pentru ceea ce urmeaza sa fac. Mult profesionalism, atentie la detalii si o indrumare minutioasa. Felicitari!”

Roxana Gherghelegiu

Roxana Gherghelegiu

Studentă, Universitatea Politehnica Timișoara

“I took the full Game Dev. class and I enjoyed every part of it. I can tell from my experience that Alex is a very passionate, enthusiastic and experienced trainer. You can see that he really loves what he is doing. The information was delivered with professionalism and attention to details.When it comes to the practical exercises (and we had plenty of those), he gave lots of examples and he was always there to help us out with our work. Alex always encouraged us to continue the practice and he was always very open to our questions, always offering us his support through this journey.”

Andrei Frunză

Andrei Frunză

Student, Universitatea Politehnica Timișoara

“Am parcurs toate modulele, iar fiecare dintre ele a conținut o serie de explicații profesionale și exemple concludente. După acest curs mi-am îmbunătățit gândirea analitică și aptitudinea de a înțelege obiectele în profunzime. Modalitatea de predare este una interactivă, ușor de urmărit și orientată pe cursant. A fost o experiență remarcabilă.”

Alexandra Cotabitiu

Alexandra Cotabitiu

Interior Designer

“Excelent! Totul a fost foarte clar explicat, iar cursul foarte bine structurat. M-a ajutat enorm in exprimarea prin simulari a amenajarilor”

Ovidiu Gabor

Ovidiu Gabor

Arhitect

“Curs foarte bine organizat, prezentat într-un mod adecvat și profesional, ușor de înțeles chiar dacă ești începător. Cu multă experiență și entuziasm, Alex este persoana potrivită pentru a fi trainer, mereu deschis la întrebări și gata să ofere explicații cuprinzătoare. Atelierele teoretice-practice bine structurate, având în vedere dificultatea 3DSMax, acest curs vă ajută și vă arată cum să învățați și să aplicați. Recomand cu drag!”

Misiunea Noastră

Misiunea Noastră

Misiunea Noastră

Misiunea Noastră

Creăm un nou standard al educației în domeniul graficii 3D și fotografiei.

Cum? Prin cursuri specializate pe nevoile tale,
create și predate de experți pasionați și talentați.

Despre Tridia