interior sala de cursuri practice Tridia

Despre Tridia

Alexandru Meseșan

Senor Instructor, Fondator Tridia, Audodesk Certified Partner din 2010

- 16+ ani experiență in 3DS Max
- 8+ ani experiență ca trainer de 3DS MaxAutodesk
- Consultant în design 3D

Alex Meseșan

Ce ne-a motivat?

Tridia a început ca o afacere de familie fondată de Alex și Sandra Meseșan, care a luat naștere din pasiunea pentru grafica 3D și dorința de a te învăța cum să gândești în 3D, nu doar cum să folosești 3ds Max.

Credem că prin combinarea informațiilor de calitate cu sprijinul trainerilor experimentați și dedicați, putem oferi cursuri excelente care să te ajute să înțelegi materia la un nivel aprofundat.

Nu suntem adepții învățării de tip “monkey see, monkey do”, preferăm să îți oferim instrumentele necesare pentru ca tu să știi cum să rezolvi orice problemă.

Cum am evoluat?

În 2022 am avut primul nostru workshop "Randări Iscusite" împreună cu Ovidiu Micșa, arhitect și fotograf talentat. După această colaborare de succes a urmat firesc una pe termen lung, care a dus la crearea cursului Fotografie Creativă pentru Social Media, susținut de Ovidiu.

Și pentru că știm din experiență cât de important este să îți finisezi randările pentru a le face să iasă în evidență, am creat cursul de Post-procesare în Photoshop alături de Kristina Malajmare, trainer experimentat în programele Adobe Creative Suite.

Cum ne dorim să continuăm?

Ne propunem să îți oferim mai multe cursuri și workshopuri creative, care să se potrivească nevoilor tale și să îți aducă valoare adevărată.

Vrem să-ți oferim acces la cunoștințele celor mai pasionați profesioniști din domeniul lor, care sunt dornici să-ți împărtășească experiența lor și dedicați să te susțină în procesul tău de învățare și dezvoltare.

Hai cu noi să transformăm viziunea în realitate!