Întrebări frecvente

Când au loc sesiunile cursurilor?

Pentru a afla când începe o sesiune de curs, te rugăm să vizitezi pagina cursului care te interesează. Vei găsi sesiunea de curs în partea de jos a paginii în secțiunea Preț&Înscriere. Contactează-ne pentru orice lămuriri suplimentare legate de programul sesiunilor.

Înscriere și data de începere

Pentru a te înscrie la cursuri trebuie să completezi formularul de înscriere unde vei putea alege cursul și nivelul la care dorești să participi. După ce ai trimis formularul de înscriere vei primi un e-mail de confirmare, iar noi te vom contacta în maxim 24 de ore.

Datele sesiunilor sunt estimative: dacă nu a fost atins numărul minim de cursanți în grupă, această dată poate fi reprogramată.

Data exactă de începere a cursului va fi comunicată celor înscriși prin e-mail și telefonic în momentul în care este atins numărul minim de cursanți, cu minim o săptămână înainte de începerea cursului.

Tot prin e-mail vei primi contractul împreună cu factura proformă. Pentru ca înscrierea ta să fie finalizată este nevoie să ne trimiți contractul semnat și scanat către info@tridia.ro și să achiți factura proformă.

După ce achiți factura proformă vei primi pe e-mail factura fiscală și detaliile finale pentru începerea cursului.

De configurație laptop am nevoie?

Pentru a participa la cursurile 3ds Max ai nevoie de un laptop cu Windows instalat și cu o configurație de minim 8 GB Ram, placă video dedicată și un mouse cu 3 butoane.

Cum decurge cursul?

Cursul este gândit pentru a acoperi atât o parte teoretică, cât și una practică. Cursurile teoretice au loc în timpul săptămânii și sunt împărțite în două ședințe a câte 2 ore fiecare, iar cursul practic are loc în weekend și durează 4 ore. 

Pentru a afla programul exact, te rugăm să vizitezi secțiunea Structură curs din pagina cursului care te interesează.

Cursurile noastre se desfășoară în format hibrid, poți alege să participi la curs online prin Zoom sau fizic în Timișoara.

La varianta online te vei conecta prin Zoom la aceeași clasă ca și în persoană. Vei putea să-ți vezi și să-ți auzi trainerul, precum și monitorul lui și al celorlalți cursanți. Poți să pui orice întrebări, așa cum ai face dacă ai fi acolo fizic. Iar la cursul practic, trainerul îți va urmări ecranul în timp ce lucrezi pentru a se asigura că înveți să lucrezi corect.

Toate ședințele sunt înregistrate pentru a le putea relua de câte ori dorești, iar în cazul în care nu poți participa la o ședință vei putea urmări înregistrarea.

Cu mențiunea că vom ține cursul fizic în sală de curs doar dacă vor fi minim 4 persoane care doresc să participe fizic.


De ce programe și licențe am nevoie?

3ds Max

Este un program care se poate folosi doar cu licență. Există mai multe tipuri de licențe disponibile în funcție de venit și statut:

V-Ray

Este un program care de care avem nevoie la cursuri avansate, și care se poate folosi doar cu licență. Există mai multe tipuri de licențe disponibile în funcție de venit și statut:

Photoshop

Este un program care se poate folosi doar bazat pe o licență. Există mai multe tipuri de licențe disponibile în funcție de venit și statut. Licențele pentru Photoshop se pot procura de aici:

Cum pot plăti pentru curs? Oferiți reduceri?

Modalități de plată

Cursul se poate achita integral sau în două rate egale. Vei primi pe adresa de e-mail introdusă în formularul de înscriere o factură proformă cu suma de plată, pe care o poți achita:

  • online prin procesatorul de plăți Stripe folosind link-ul de plată de pe factură;
  • prin transfer bancar în contul firmei folosind codul IBAN de pe factură.

Reduceri

  • Reducere 10% pentru elevi, studenți și masteranzi în baza carnetului sau a legitimației vizate pentru anul școlar/universitar în curs;
  • Dacă ai finalizat un curs la noi primești 10% reducere la oricare alt curs;
  • Reducerile se cumulează.

Există un examen de final?

În ultima ședință a cursului, nu vei susține un examen propriu-zis, în schimb vei face un proiect de la cap la coadă, oferindu-ți o lucrare pentru portofoliu.

Finalizează toate temele primite, iar la sfârșitul cursului vei primi o diplomă de participare din partea noastră, care nu reprezintă o acreditare oficială.