Politică de confidențialitate și GDPR

Această politică de confidențialitate („Politică”) descrie modul în care informațiile de identificare personală („Informații personale”) pe care le puteți furniza pe site-ul tridia.ro („Site web” sau „Serviciu”) și oricare dintre produsele și serviciile sale conexe (în mod colectiv „Servicii ") sunt colectate, protejate și utilizate. De asemenea, descrie opțiunile disponibile cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale și modul în care puteți accesa și actualiza aceste informații. Această politică este un acord legal obligatoriu între dvs. („Utilizator” sau „dvs.”) și sc ASL Mus-Mus srl („sc ASL Mus-Mus srl”, „noi” sau „al nostru” ). Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să fiți obligat de termenii acestei politici. Această politică nu se aplică practicilor companiilor pe care nu le deținem sau nu le controlăm sau persoanelor fizice pe care nu le angajăm sau gestionăm.

Colectarea automată a informațiilor

Când deschideți site-ul web, serverele noastre înregistrează automat informațiile pe care le trimite browser-ul dvs. Aceste date pot include informații precum adresa IP a dispozitivului dvs., tipul și versiunea browser-ului, tipul și versiunea sistemului de operare, preferințele de limbă sau pagina web pe care o vizitați înainte de a ajunge pe site-ul web și servicii, paginile site-ului web și serviciile pe care le vizitați, timpul petrecut pe acele pagini, informațiile pe care le căutați pe site, orele și datele de acces și alte statistici.

Informațiile colectate automat sunt utilizate numai pentru a identifica potențialele cazuri de abuz și pentru a stabili informații statistice cu privire la utilizarea și traficul Site-ului web și al Serviciilor. Aceste informații statistice nu sunt agregate astfel încât să identifice un anumit utilizator al sistemului.

Colectarea informațiilor personale

Puteți accesa și utiliza Site-ul web și Serviciile fără să ne spuneți cine sunteți sau să dezvăluie orice informație prin care cineva vă poate identifica ca o persoană specifică, identificabilă. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați unele dintre funcțiile de pe site, vi se poate solicita să furnizați anumite informații personale (de exemplu, numele dvs. și adresa de e-mail). Primim și stocăm orice informații pe care ni le furnizați cu bună știință atunci când efectuați o achiziție sau completați orice formulare online de pe site. Atunci când este necesar, aceste informații pot include următoarele:

 • Detalii personale precum numele, țara de reședință etc.
 • Informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail, adresa etc.
 • Detalii despre cont, cum ar fi numele de utilizator, ID-ul unic de utilizator, parola etc.
 • Date de identificare (nume, prenume, cod numeric personal, compania, numărul de telefon)
 • Dovada identității, cum ar fi fotocopia unui act de identitate guvernamental.
 • Orice alte materiale pe care ni le trimiteți de bunăvoie, cum ar fi articole, imagini, feedback etc.

Unele dintre informațiile pe care le colectăm sunt direct de la dvs. prin intermediul site-ului web și al serviciilor. Cu toate acestea, putem colecta și informații personale despre dvs. din alte surse, cum ar fi baze de date publice și partenerii noștri de marketing. Puteți alege să nu ne furnizați informațiile dvs. personale, dar este posibil să nu puteți profita de unele dintre funcțiile de pe site. Utilizatorii care nu sunt siguri despre ce informații sunt obligatorii sunt bineveniți să ne contacteze.

Utilizarea și prelucrarea informațiilor colectate

Pentru a vă pune la dispoziție site-ul web și serviciile sau pentru a îndeplini o obligație legală, trebuie să colectăm și să folosim anumite informații personale. Dacă nu furnizați informațiile pe care le solicităm, este posibil să nu vă putem oferi produsele sau serviciile solicitate. Orice informație pe care o colectăm de la dvs. poate fi utilizată în următoarele scopuri:

 • Procesarea cererii pentru înscrierea și începerea cursurilor
 • Întocmirea contractului și eliberarea diplomelor de participare
 • Îndeplinirea obligațiilor legale în materie fiscală și de arhivare
 • Crearea și gestionarea conturilor de utilizator
 • Furnizarea și îmbunătățirea serviciilor
 • Trimiterea comunicărilor de marketing și promoționale
 • Pentru a răspunde la întrebări și a oferi asistență
 • Solicitare feedback utilizator
 • Îmbunătățirea experienței utilizatorului
 • Postarea mărturiilor clienților
 • Respectarea termenilor, condițiilor și politicilor
 • Protejarea de abuzuri și de utilizatori rău intenționați
 • Pentru a răspunde la cererile legale și prevenirea daunelor
 • Utilizarea și funcționarea site-ul web și a serviciilor

Prelucrarea informațiilor dvs. personale depinde de modul în care interacționați cu site-ul web și serviciile, unde vă aflați în lume și dacă se aplică una dintre următoarele: (i) v-ați dat consimțământul pentru unul sau mai multe scopuri specifice; totuși, acest lucru nu se aplică, ori de câte ori prelucrarea informațiilor personale este supusă Legii privind confidențialitatea consumatorilor din California sau legii europene privind protecția datelor; (ii) furnizarea de informații este necesară pentru îndeplinirea unui acord cu dvs. și / sau pentru orice obligații precontractuale ale acestuia; (iii) prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care sunteți supus; (iv) prelucrarea este legată de o sarcină care este efectuată în interes public sau în exercitarea autorității oficiale care ne revine; (v) prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de noi sau de o terță parte.

Rețineți că, în anumite legislații, este posibil să ni se permită să procesăm informații până când nu vă opuneți unei astfel de prelucrări (prin renunțare), fără a fi nevoie să ne bazăm pe consimțământ sau pe oricare dintre următoarele baze legale de mai jos. În orice caz, vom fi bucuroși să clarificăm baza legală specifică care se aplică prelucrării și, în special, dacă furnizarea de informații cu caracter personal este o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru încheierea unui contract.

Facturare și plăți

Folosim procesoare de plăți terțe pentru a ne ajuta în procesarea în siguranță a informațiilor dvs. de plată. Utilizarea informațiilor dvs. personale de către astfel de procesatori terți este guvernată de politicile lor de confidențialitate care pot sau nu să conțină protecții de confidențialitate la fel de protectoare ca această politică. Vă sugerăm să consultați politicile lor de confidențialitate.

Dezvăluire de informații

În funcție de Serviciile solicitate sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau pentru a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat, putem împărtăși informațiile dvs. cu consimțământul dvs. cu terții noștri de încredere care lucrează cu noi, parteneri și subcontractori pe care ne bazăm pentru operarea site-ului web și furnizarea serviciilor disponibile. Nu împărtășim informații personale cu terțe părți neafiliate. Acești furnizori de servicii nu sunt autorizați să utilizeze sau să dezvăluie informațiile dvs., cu excepția cazului în care este necesar pentru a efectua servicii în numele nostru sau pentru a respecta cerințele legale. Putem partaja informațiile dvs. personale în aceste scopuri numai cu terțe părți ale căror politici de confidențialitate sunt în concordanță cu ale noastre sau care sunt de acord să respecte politicile noastre cu privire la informațiile personale. Aceste terțe părți primesc informații personale de care au nevoie numai pentru a-și îndeplini funcțiile desemnate și nu le autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie informații personale în scopuri proprii de marketing sau în alte scopuri.

Vom dezvălui orice informații cu caracter personal pe care le colectăm, le utilizăm sau le primim dacă este cerut sau permis de lege, cum ar fi să respectăm o citație sau un proces juridic similar și atunci când credem cu bună credință, că divulgarea este necesară pentru a ne proteja drepturile, protejarea siguranței dvs. sau siguranța altora, investigarea fraudei sau pentru a răspunde la o cerere guvernamentală.

Păstrarea informațiilor

Vom păstra și vom utiliza informațiile dvs. personale pentru perioada necesară pentru a ne respecta obligațiile legale, pentru a soluționa litigiile și pentru a ne pune în aplicare acordurile, cu excepția cazului în care este necesară sau permisă de lege o perioadă mai lungă de păstrare. Putem folosi orice date agregate derivate sau care încorporează informațiile dvs. personale după ce le actualizați sau le ștergeți, dar nu într-un mod care vă va identifica personal. După expirarea perioadei de păstrare, informațiile personale vor fi șterse. Prin urmare, dreptul de acces, dreptul la ștergere, dreptul la rectificare și dreptul la portabilitatea datelor nu pot fi puse în aplicare după expirarea perioadei de păstrare.

Transferul de informații

În funcție de locația dvs., transferurile de date pot implica transferul și stocarea informațiilor dvs. într-o altă țară decât a dvs. Aveți dreptul să aflați despre baza legală a transferurilor de informații către o țară din afara Uniunii Europene sau către orice organizație internațională guvernată de dreptul internațional public sau înființată de două sau mai multe țări, precum ONU, și despre măsurile de securitate luate de noi pentru a vă proteja informațiile. Dacă are loc un astfel de transfer, puteți afla mai multe verificând secțiunile relevante ale acestei politici sau ne puteți contacta folosind informațiile furnizate în secțiunea de contact.

Drepturile utilizatorilor

Puteți exercita anumite drepturi cu privire la informațiile dvs. procesate de noi. În special, aveți dreptul de a face următoarele: (i) aveți dreptul de a retrage consimțământul în cazul în care v-ați dat consimțământul anterior pentru prelucrarea informațiilor dvs.; (ii) aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. dacă prelucrarea se efectuează pe o bază legală diferită de consimțământ; (iii) aveți dreptul să aflați dacă informațiile sunt prelucrate de noi, să obțineți dezvăluirea cu privire la anumite aspecte ale prelucrării și să obțineți o copie a informațiilor în curs de procesare; (iv) aveți dreptul de a verifica acuratețea informațiilor dvs. și de a solicita actualizarea sau corectarea acestora; (v) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să restricționați prelucrarea informațiilor dvs., caz în care nu vom prelucra informațiile dvs. în niciun alt scop în afară de stocarea acestora; (vi) aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să obțineți ștergerea informațiilor dvs. personale de la noi; (vii) aveți dreptul de a primi informațiile dvs. într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de dispozitiv și dacă este fezabil din punct de vedere tehnic, să fie transmis unui alt controler fără niciun obstacol. Această prevedere este aplicabilă cu condiția ca informațiile dvs. să fie prelucrate prin mijloace automate și că prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs., pe un contract din care faceți parte sau pe obligațiile precontractuale ale acestuia.

Dreptul de a vă opune la prelucrare

În cazul în care informațiile cu caracter personal sunt prelucrate în interes public, în exercitarea unei autorități oficiale care ne revine sau în scopul intereselor legitime urmărite de noi, vă puteți opune unei astfel de prelucrări oferind un motiv legat de situația dvs. particulară pentru a justifica obiecția. Trebuie să știți că, totuși, în cazul în care informațiile dvs. personale sunt procesate în scopuri de marketing direct, vă puteți opune procesării în orice moment, fără a furniza nicio justificare. Pentru a afla dacă prelucrăm informații personale în scopuri de marketing direct, puteți consulta secțiunile relevante ale acestui document.

Drepturi de protecție a datelor în temeiul GDPR

Dacă sunteți rezident al Spațiului Economic European (SEE), aveți anumite drepturi de protecție a datelor și sc ASL Mus-Mus srl își propune să ia măsuri rezonabile pentru a vă permite să corectați, să modificați, să ștergeți sau să limitați utilizarea informațiilor dvs. personale . Dacă doriți să fiți informați despre ce informații personale deținem despre dvs. și dacă doriți ca acestea să fie eliminate din sistemele noastre, vă rugăm să ne contactați. În anumite circumstanțe, aveți următoarele drepturi de protecție a datelor:

 • Aveți dreptul de a solicita acces la informațiile dvs. personale pe care le stocăm și aveți posibilitatea de a accesa informațiile dvs. personale.
 • Aveți dreptul de a cere să corectăm orice informații personale pe care le considerați inexacte. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați să completăm informațiile personale pe care le considerați incomplete.
 • Aveți dreptul de a solicita ștergerea informațiilor dvs. personale în anumite condiții ale prezentei politici.
 • Aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. personale.
 • Aveți dreptul de a solicita restricții privind prelucrarea informațiilor dvs. personale. Când restricționați prelucrarea informațiilor dvs. personale, este posibil să le stocăm, dar nu le vom prelucra în continuare.
 • Aveți dreptul de a vi se furniza o copie a informațiilor pe care le deținem într-un format structurat, lizibil de dispozitivul dvs. și utilizat în mod obișnuit.
 • De asemenea, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment în care sc ASL Mus-Mus srl s-a bazat pe consimțământul dvs. pentru a procesa informațiile dvs. personale.
 • Aveți dreptul să vă plângeți unei Autorități pentru Protecția Datelor cu privire la colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale.

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212 E-mail anspdcp@dataprotection.ro

Modul de exercitare a acestor drepturi

Orice solicitare de exercitare a drepturilor dvs. poate fi direcționată către sc ASL Mus-Mus srl prin datele de contact furnizate în acest document. Vă rugăm să rețineți că vă putem cere să vă verificați identitatea înainte de a răspunde la astfel de solicitări. Solicitarea dvs. trebuie să furnizeze suficiente informații care să ne permită să verificăm dacă sunteți persoana care pretindeți că sunteți sau că sunteți reprezentantul autorizat al unei acestei persoane. Trebuie să includeți suficiente detalii pentru a ne permite să înțelegem corect solicitarea și să răspundem la aceasta. Nu putem răspunde la solicitarea dvs. sau să vă oferim informații personale decât dacă verificăm mai întâi identitatea sau autoritatea dvs. pentru a face o astfel de cerere și confirmăm că informațiile personale se referă la dvs.

Vârsta minimă

Nu colectăm cu bună știință nicio informație personală de la copii cu vârsta sub 18 ani. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu trimiteți nicio informație personală prin intermediul site-ului web și al serviciilor. Încurajăm părinții și tutorii legali să monitorizeze utilizarea internetului copiilor lor și să contribuie la aplicarea acestei politici, instruindu-i pe copiii lor să nu furnizeze niciodată informații personale prin intermediul site-ului web și al serviciilor fără permisiunea lor. Dacă aveți motive să credeți că un copil cu vârsta sub 18 ani ne-a furnizat informații personale prin intermediul site-ului web și al serviciilor, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 16 ani pentru a consimți la prelucrarea informațiilor dvs. personale.

Cookie-uri

Site-ul și serviciile folosesc „cookie-uri” pentru a vă ajuta să vă personalizați experiența online. Un cookie este un fișier text care este plasat pe hard disk de către server-ul pagini web. Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru a rula programe sau pentru a livra viruși pe computerul dvs. Cookie-urile vi se atribuie în mod unic și pot fi citite doar de un server web din domeniul care va emis cookie-ul.

Putem folosi cookie-uri pentru a colecta, stoca și urmări informații în scopuri statistice pentru a opera site-ul web și serviciile. Aveți capacitatea de a accepta sau refuza cookie-urile. Majoritatea browser-elor web acceptă automat cookie-uri, dar de obicei puteți modifica setările browser-ului pentru a refuza cookie-urile, dacă preferați. Dacă alegeți să refuzați cookie-urile, este posibil să nu puteți experimenta pe deplin caracteristicile site-ului web și ale serviciilor. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre cookie-uri și cum funcționează acestea.

Opțiunea Nu-mă-urmări

Unele browsere încorporează o funcție Nu-mă-urmări care semnalează site-urilor web pe care le vizitați că nu doriți să vă fie urmărită activitatea online. Urmărirea nu este același lucru cu utilizarea sau colectarea informațiilor în legătură cu un site web. În aceste scopuri, urmărirea se referă la colectarea informațiilor de identificare personală de la consumatorii care utilizează sau vizitează un site web sau un serviciu online în timp ce se deplasează pe diferite site-uri web de-a lungul timpului. Modul în care browser-ele comunică semnalul Nu-mă-urmări nu este încă uniform. Prin urmare, site-ul web și serviciile nu sunt încă configurate pentru a interpreta sau a răspunde la semnalele Nu-mă-urmări comunicate de browser-ul dvs. Așa cum este descris mai detaliat în toată această politică, limităm utilizarea și colectarea informațiilor dvs. personale.

Reclame

Este posibil să permitem anumitor companii terțe să ne ajute să adaptăm publicitatea care credem că ar putea fi de interes pentru utilizatori și să colecteze și să utilizeze alte date despre activitățile utilizatorilor de pe site. Aceste companii pot livra reclame care ar putea plasa cookie-uri și, altfel, urmări comportamentul utilizatorilor.

Marketing prin e-mail

Oferim buletine informative electronice la care vă puteți abona voluntar în orice moment. Ne angajăm să păstrăm confidențial adresa dvs. de e-mail și nu vom dezvălui adresa dvs. de e-mail către terți, cu excepția cazului în care este permis în secțiunea de utilizare și prelucrare a informațiilor sau în scopul utilizării unui furnizor terț pentru a trimite astfel de e-mailuri. Vom menține informațiile trimise prin e-mail în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

În conformitate cu legea CAN-SPAM, toate e-mailurile trimise de la noi vor indica clar de la cine provine e-mail-ul și vor furniza informații clare despre cum să contactați expeditorul. Puteți alege să nu mai primiți buletinul nostru informativ sau e-mailurile de marketing urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în aceste e-mailuri sau contactându-ne. Cu toate acestea, veți primi în continuare e-mail-uri tranzacționale esențiale.

Link-uri către alte resurse

Site-ul și Serviciile conțin linkuri către alte resurse care nu sunt deținute sau controlate de noi. Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale unor astfel de alte resurse sau ale unor terțe părți. Vă încurajăm să fiți conștienți atunci când părăsiți site-ul web și serviciile și să citiți declarațiile de confidențialitate ale fiecărei resurse care pot colecta informații personale.

Securitatea informațiilor

Securizăm informațiile pe care le furnizați pe serverele computerului într-un mediu controlat și sigur, protejat de acces, utilizare sau divulgare neautorizată. Menținem garanții administrative, tehnice și fizice rezonabile într-un efort de a proteja împotriva accesului, utilizării, modificării și divulgării neautorizate a informațiilor personale în controlul și custodia acesteia. Cu toate acestea, nu poate fi garantată nicio transmisie de date prin Internet sau rețea fără fir. Prin urmare, în timp ce ne străduim să vă protejăm informațiile personale, recunoașteți că (i) există limitări de securitate și confidențialitate ale internetului care sunt dincolo de controlul nostru; (ii) securitatea, integritatea și confidențialitatea tuturor informațiilor și datelor schimbate între dvs. și site-ul web și serviciile nu pot fi garantate; și (iii) orice astfel de informații și date pot fi vizualizate sau modificate în tranzit de către o terță parte, în ciuda eforturilor depuse.

Încălcarea datelor

În cazul în care devenim conștienți de faptul că securitatea site-ului web și a serviciilor a fost compromisă sau informațiile personale ale utilizatorilor au fost dezvăluite unor terțe părți ca urmare a activității externe, inclusiv, dar fără a se limita la atacuri de securitate sau fraude, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri rezonabile adecvate, inclusiv, dar fără a se limita la investigații și raportări, precum și notificarea și cooperarea cu autoritățile de aplicare a legii. În cazul unei încălcări a datelor, vom depune eforturi rezonabile pentru a notifica persoanele afectate dacă considerăm că există un risc rezonabil de a dăuna utilizatorului ca urmare a încălcării sau dacă legea impune o notificare în alt mod. Când o vom face, vom posta o notificare pe site-ul web, vă vom trimite un e-mail.

Modificări și completări

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când această politică sau termenii acesteia referitoare la site-ul web și servicii și vă vom notifica cu privire la orice schimbări semnificative ale modului în care tratăm informațiile personale. Când o vom face, vom revizui data actualizată în partea de jos a acestei pagini. De asemenea, vă putem furniza o notificare în alte moduri, la discreția noastră, cum ar fi prin informațiile de contact pe care le-ați furnizat. Orice versiune actualizată a acestei politici va intra în vigoare imediat după publicarea politicii revizuite, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Utilizarea în continuare a site-ului și a serviciilor după data efectivă a politicii revizuite (sau a oricărui alt act specificat în acel moment) va constitui consimțământul dvs. pentru aceste modificări. Cu toate acestea, nu vom folosi, fără consimțământul dvs., informațiile dvs. personale într-un mod diferit în mod semnificativ de ceea ce a fost declarat în momentul colectării informațiilor dvs. personale.

Acceptarea acestei politici

Recunoașteți că ați citit această politică și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acesteia. Prin accesarea și utilizarea site-ului web și a serviciilor, sunteți de acord să fiți obligat de această politică. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestei politici, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați site-ul web și serviciile.

Date de contact

Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre această politică sau doriți să ne contactați cu privire la orice chestiune legată de drepturile individuale și informațiile dvs. personale, puteți face acest lucru prin intermediul formularului de contact, trimiteți un e-mail la info@tridia.ro sau ne puteți suna la numărul de telefon 0743437074.

Acest document a fost actualizat ultima dată pe 11 martie 2021